Klädseltvätt & luktsanering

Har du råkat hälla ut läsk, kaffe eller något annat på dina säten och det har blivit stora fläckar som dessutom luktar hemskt har vi lösningen på dina problem. Kom in till oss så ser vi till att alla dessa fläckar och lukter försvinner.

Innan klädseltvätten påbörjas så dammsugs alla säten noggrant. Smutsig och fläckig klädsel rengörs med Meguiars speciella medel och hetvattentvätt. Vattnet upphettas till ca. 85° för att bakterier och kvalster ska dödas. Vid denna behandling så behåller vi bilen över natten för torkning. Dålig lukt i bilen kan avlägsnas genom ett ozonaggregat alternativt att bilen foggas. Det innebär att vi gasar hela bilen med bakteriedödande medel. Utmärkt mot röklukt, mögel, smuts efter djur, matrester m.m.

<<Tillbaka

 
Klädseltvätt

Bilen dammsugs invändigt. Fläckar och smuts tvättas bort med specialmaskin. Paneler och övriga ytor rengörs effektivt. Alltid professionellt med flera års erfarenhet.

Personbil från 790:-
Skinnbehandling från 850:-

Vi utför vårt arbete i funktionella och ändamålsenliga lokaler, som är anpassade för vår verksamhet.

Sist men inte minst, är det du som kund som alltid står i fokus för hur vi genomför vårt arbete.

Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar eller om du är intresserad av våra tjänster så som exempelvis klädseltvätt.

 

Hemsida av Webbolo